چگونه قرص دتا را ترک کنیم ؟ متأسفانه این سؤال در کانالها و تالارهای گفتگو توسط بسیاری افراد پرسیده میشود. شیوع مصرف این قرصها افزایش پیدا کرده است. شاید یکی از مهمترین دلایل برای افزایش تقاضا برای قرص دتا یا داروهای مشابه، تبلیغاتی میباشد که در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای منتشر میگردند. باید بدانید که صرف تبلیغات و ادعاهای فروشندگان، دلیلی خوبی برای کارآمد بودن داروها نیست. اگر شما هم درگیر موضوع مشابه شدهاید و میخواهید بدانید چگونه قرص دتا را ترک کنیم؟ با این مطلب همراه شوید.
چگونه قرص دتا را ترک کنیم یا به طور کلی قرصهای مشابهی را دچار سو مصرف آنها شدهایم چگونه از زندگی خود حذف کنیم.افرادی که دچار اعتیاد میشوند خود بیش از هر کس دیگری، درگیر مشکلات شده و تمایل دارند که مصرف مواد را متوقف کنند. به همین دلیل دنبال راه و روشهایی هستند که اعتیاد و مصرف مواد را ترک نمایند. از طرفی تبلیغات گستردهای که برای قرصهایی مانند قرص دتا، دراگون و ... انجام میشود، افراد معتاد را تشویق میکنند که با مصرف این داروها بدون تحمل درد و خماری، اعتیاد را ترک نمایید. تعدادی از تبلیغات هم ادعا دارند که دارای تاییدیه از سازمان دارو اتحادیه اروپا یا آمریکا هستند.
به یاد داشته باشید که تمام این تبلیغات ادعای کذب هستند و حتی اگر در موردی نادر، داروی قانونی و مجازی وجود داشته باشد، نباید بدون مشورت پزشک آن را مصرف کنید. اگر حتی یک قرص دتا یا مشابه آن را مصرف کردید در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمایید. مشخص نیست که ترکیبات این داروها چیست زیرا معمولاً برند یا شرکت خاصی به صورت رسمی مسئولیت تولید آنها را نمیپذیرد و تنها در لابراتورهای شیمی امکان تجزیه داروها وجود دارد. با این حال اغلب در ترکیبات این داروهای غیر مجاز مانند قرص دتا، موادی مانند ترامادول و تعدادی داروی اعصاب و روان دیگر وجود دارد. در برخی موارد آزمایشها نشان دادهاند که داروهای غیر مجازی که در بازار وجود دارند، حاوی ترکیبات آمفیتامین هستند که در تمام موارد، جایگزین خطرناکی برای مصرف مواد شده و فرد را معتاد به ماده جدیدتری میکنند. پس در رابطه با داروهای غیر مجاز برای ترک چند مشکل وجود دارد: اول اینکه ترکیبات این قرصها مشخص نیست و حتی اگر مصرف کننده مسموم شود، پزشک به سختی درمان تجویز میکند. زیرا نمیداند با چه مادهای روبرو شده است. مشکل بعدی مربوط به اعتیادآور بودن داروهای غیر مجاز است. متأسفانه تولیدکنندگان بدون وجدان و اخلاق انسانی، موادی را به نام داروی ترک تولید کرده و به افراد میفروشند و با معتاد کردن فرد به دارو، فروش مواد را تضمین میکنند. بزرگترین مشکل درباره داروهای غیر مجازی که برای ترک معرفی میشوند این است که صدمههای جبران ناپذیری به بدن شما وارد میکنند. در ادامه مطلب توضیح میدهیم که انواع رایج قرصهای دتا و مشابه آن چگونه عمل میکنند و عوارض جانبی آنها چیست.
چگونه قرص دتا را ترک کنیم ؟
روش ترک کپسول دتا و تمام قرصهای مشابه آن با نامهای امپراطور، دراگون و... بستگی به ترکیبات دارو دارد. توجه داشته باشید که بدون بررسی ترکیبات دارو نمیتوان برای یافتن روش ترک کپسول دتا یا هر قرص دیگری اقدام کرد. در ابتدا تولیدکنندگان یا وارد کنندگان کپسول دتا اعلام کردند که ترکیبات این دارو شامل تعدادی گیاه معجزه آسا و نایاب است که تنها در شبه جزیره هند کشف شده و در حال حاضر بسیاری از کشورهای قدرتمند بدنبال واردات این دارو هستند. همانطور که متوجه شدید این ادعاها کذب است و چنین گیاهانی در هیچ کجای دنیا یافت نمیشود. حتی با یک سرچ ساده در گوگل متوجه میشوید که وب سایتهایی در داخل کشور به راحتی و آزادانه کپسولهای دتا را تولید کرده و به فروش میرسانند. تعدادی دیگر از فروشندگان هم با تبلیغات ارزانقیمت در شبکههای اجتماعی با درج یک شماره تلفن برای کپسولهای خود بازاریابی میکنند یعنی حتی یک مکان مطمئن و معتبر به عنوان فروشگاه معرفی نمیکنند و دقیقاً مانند ساقی مواد مخدر، داروهای ترک اعتیاد را به فروش میرسانند.
کلینیکهای ترک اعتیاد و برخی از آزمایشگاهها اقدام به بررسی تعدادی از کپسولهای دتا و مشابه آن کرده و چند نوع از آنها را تجزیه کردند: در نمونهای از کپسولها که به کپسول فلفلی معروف هستند، ترکیباتی شامل ترامادول، بنزودیازپین و تعدادی گیاه خشک بیفایده وجود دارد و برای پر کردن کپسول از فلفل قرمز استفاده شده است. به نظر میرسد که دلیل استفاده از فلفل قرمز این است که بو و مزه داروهای اصلی مشخص نشود. به هر حال فروشندگان به مصرف کننده توصیه میکنند که کپسول را ببلعند و بعد از آن چند لیوان دوغ بنوشند! از آنجایی که فلفل قرمز باعث التهابات معده و دیگر اجزای دستگاه گوارش میشود با وجود دوغ تا حدی التهاب و تأثیرات آن پنهان میشود. بدیهی است که بعد از مدتی تأثیرات ناگوار شدیدی برای معده بوجود میآید. همچنین ترامادول اعتیادآور است و بنزودیازپین هم به عنوان یک داروی مهم اعصاب و روان، فرد را وارد سطح جدیدی از احساسات میکند. نهایتاً نتیجه این است که فرد به این کپسول خطرناک معتاد شده و گاهی روزانه ۲ تا ۳ کپسول دتا مصرف میکند! اگر شما هم به این دارو اعتیاد پیدا کردهاید، بهترین روش ترک کپسول دتا این است که دیگر خودسرانه عمل نکنید و به پزشک یا کلینیک ترک اعتیاد معتبری مراجعه نمایید تا با معاینه شما، تصمیم صحیحی برای درمان و ترک اعتیاد گرفته شود.
در نوع دیگری از کپسولهای دتا یا دراگون که به صورت قاچاق، وارد کشور میشوند مادهای به نام میراگنین وجود دارد که تحقیقات ثابت کردهاند این ماده با ترکیب ترامادول، باعث تشنج و مرگ و میر شده و بسیار خطرناک هستند. معمولاً کپسولهای دتا یا دراگون که در خارج تولید شدهاند غیر از ترامادول و میراگنین دارای مقادیری دیفنوکسیلات و مسکنهای دیگر هستند و کپسول با گیاه رزماری یا آویشن پر شده است. این دو گیاه به دلیل رایحه قوی که دارند باعث میشوند شما تصور کنید که با یک داروی کاملاً گیاهی و بیخطر سر و کار دارید. اگر به این دارو اعتیاد پیدا کنید، کبد و کلیه شما صدمه جدی میبینند همچنین به دلیل وجود ترامادول و داروهای اعصاب و روان، دچار مشکلات جدیتری خواهید شد به شکلی که کنترلی بر احساسات و حالات خود ندارید. همچنین پس از مدتی بدن شما اشباع شده و دچار خماری و درد میشوید و مجبور هستید دوباره به مصرف مواد پناه ببرید و این بار دوز بیشتری را استعمال کنید. اگر به این نوع از کپسولها معتاد شدهاید، سریعاً به پزشک مراجعه کرده و اگر برایتان مقدور است نوع کپسولی را که استفاده کردهاید به پزشک معرفی کنید. در این مرحله تنها پزشک قادر است به شما کمک کند و دیگر باید از درمانهای خودسرانه، جلوگیری کنید.
کپسول نارنجی دتا
کپسول نارنجی دتا هم از انواع رایج آن در بازار بوده که حالا دیگر مشکل است بگوییم کدام تولید داخل و کدام تولید خارج از کشور میباشند. در بسیاری از موارد، عطاریهای غیر مجاز با مخلوط کردن داروهای اعصاب و روان، ترامادول و حتی شیشه، کپسولهایی را تولید کرده و به عنوان داروی ترک به فروش میرسانند، همچنین اگر از این فروشندگان، فرمول کپسول را سؤال کنید به شما پاسخ میدهند که فرمول شخصی و محرمانه است و نمیتوانند آن را در اختیار دیگران قرار بدهند. معمولاً این کپسولها با آویشن یا فلفل پر شده تا به دلیل بوی تند ادویهها نتوانید ترکیبات دیگر را حدس بزنید. وجود شیشه در این کپسولها در روزهای اولیه ترک مواد مخدر، به مصرف کننده حس شادی و انرژی میدهد و اجازه نمیدهد که درد و خماری مواد مخدر قبلی را حس کند ولی بعد از مدتی مصرف کننده به کپسول معتاد شده و عوارض خطرناکتری در انتظار او خواهد بود. در صورت مصرف این داروها، سریعاً به پزشک مراجعه کنید و صادقانه مشکلات و سابقه مصرف مواد را با او در میان بگذارید زیرا در این مرحله دیگر به کمک متخصص نیاز دارید. همچنین به تبلیغات ماهوارهای یا شبکههای اجتماعی اعتنا نکنید زیرا هیچ دارویی نمیتواند به طور معجزهآسا به ترک مواد کمک کند و شما نیاز به روان درمانی دارید تا مشکل برای همیشه برطرف شود.
سلام
من الان 10 ساله فقط روزی یک دانه کپسول نارنجی میخورم . میخوام دیگه نخورم ولی میترسم سخت باشه.
راهنماییم میکنید لطفا؟؟
من 37سالمه و 13 ساله کپسوله دتا تا روزی 12تا مصرف میکردم خسته شدم یباره گذاشتمکنار.الان 11روزه پاکم. یکی یکی کم کردن چرته یباره بزار کنار. ی هفته اذیت میشی و تماااام
ناپروکسن 500شبی یکی و شیاف 100 دیگنوفناک بزار تمومه....
یباره بزار کنار با اراااده و تمام....