یکی از عوارض جانبی که بعد از ترک اعتیاد گریبان گیر افراد مختلف می شود داغ شدن کف پاهاست. افراد بعد از ترک اعتیاد ممکن است دچار این عارضه جدی شوند که باعث می شود پاهای آن ها به خصوص در قسمت انگشتان دچار سوختگی شود و به راحتی نتوانند به فعالیتهای روزمره ای که در آن ها به پوشیدن کفش نیاز است، بپردازند. داغ شدن پا بعد از ترک انواع اعتیاد یکی از عوارض رایج است و علت خاصی ندارد و معمولاً بعد از گذشت ۲ الی ۳ ماه به صورت کامل بهبود پیدا میکند. لازم است تا برای دریافت مسکن قوی برای ترک اعتیاد به مراکز مطمئن و تحت نظر پزشک همچون کلینیک ترک اعتیاد نگین مراجعه کنید. انتخاب کمپ ترک اعتیاد لاکچری نگین به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد می تواند یک انتخاب صحیح باشد.
داغی کف پا علامت چیست
بعد از ترک اعتیاد مواد مخدر به خصوص تریاک و الکل، داغی کف پا یکی از عوارض جانبی است که در افراد مختلف اتفاق می افتد. داغی کف پا بعد از ترک اعتیاد نشان دهنده این موضوع است که ممکن است در هنگام اعتیاد به عصب های پا آسیب رسیده باشد به صورتی که عصب ها بدون مواد مخدر نتوانند کار خود را به صورت درست انجام دهند و به همین دلیل برای انجام عملکرد خود نیاز به مواد مخدر داشته باشند.
به صورت کلی زمانی که دو الی سه ماه از ترک اعتیاد بگذرد عصب ها کم کم یاد می گیرند که چگونه بدون مواد مخدر کار خود را انجام بدهند و در اکثر موارد مشکل به صورت کامل بهبود پیدا می کند.علت داغ شدن کف پا بعد از ترک اعتیاد میتواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. یکی از این عوامل استرس است که میتواند به مشکلات جسمی متعددی منجر شود. برای آشنایی با چگونگی تأثیر استرس بر علائم جسمی، مقاله استرس بعد از ترک اعتیاد را مطالعه کنید.
در مواردی که بعد از ترک اعتیاد این موضوع برای مدت زمان بیش از یک سال طول بکشد، می توانید با مراجعه به پزشک مشکل خود را بیان نموده و درمانهای متناسبی با شرایط خودتان دریافت کنید.
نشانه های داغی کف پا
داغی کف پا دارای نشانه های مختلفی است که برخی از آنها موارد زیر هستند:
- قرمز شدن کف پا: یکی از مهمترین نشانه های داغی کف پا را می توان قرمز شدن کف پا دانست. در این علامت و نشانه کف پا به اندازه قرمز می شود که به صورت کامل گرگرفتگی کف پا مشخص است.
- احساس سوزش: یکی دیگر از نشانه های داغی کف پا احساس سوزش است. در اینگونه موارد در قسمت کف پا احساس سوزش زیادی می کنید، به گونه ای که به پا کردن کفش و انجام فعالیتهای روزانه تا حدود زیادی سختتر میشود.
- احساس بی قراری: سوزش کف پا در برخی از موارد به اندازه زیاد میشود که فرد احساس بی قراری زیادی دارد و به راحتی نمی تواند فعالیت های روزانه خود را انجام دهد و یا حتی بخوابد.
- ایجاد زخم: در برخی از موارد داغی بیش از اندازه کف پا باعث ایجاد زخم های عمیق و یا تاول در قسمت کف پا می شود.
- بی حس شدن پاها: بی حس شدن پاها را می توان یکی دیگر از نشانه های داغی کف پا دانست. در این گونه موارد پا به اصطلاح خواب می رود و یا مور مور می شود.
علت داغ شدن کف پا بعد از ترک اعتیاد
داغ شدن کف پا بعد از ترک اعتیاد می تواند به دلایل زیر باشد:
- وجود مواد سمی در خون: یکی از مهمترین دلایل داغ شدن کف پا بعد از ترک اعتیاد وجود مواد سمی در خون است. این بدان معنی است که درست است که فرد به صورت کامل اعتیاد را ترک کرده است اما مواد سم هنوز به صورت کامل از خون او بیرون نرفته و برای پاکسازی خون به مدت زمان بیشتری نیاز است.
- ناراحتی کلیوی: افرادی که به مواد افیونی معتاد هستند، در اکثر موارد ناراحتیهای کلیوی را تجربه می کنند. این مورد به خصوص در افرادی که معتاد به الکل هستند بیشتر از سایرین مشاهده می شود و باعث داغ شدن کف پا می شود.
- کمبود ویتامین: بعد از ترک اعتیاد کمبود ویتامین های مختلف به خصوص ویتامین های گروه B در بدن به مرور زمان مشخص می شود، همین موضوع باعث میشود افراد دچار داغی کف پا شوند.
به صورت کلی میتوان گفت داغی کف پا بعد از ترک مواد مخدر بعد از گذشت مدت زمان نسبتاً کوتاهی برطرف میشود اما اگر این مشکلات شما را اذیت می کند، شستشو دادن پاها با آب سرد، استفاده از روغن زیتون به صورت موضعی، ماساژ دادن پاها با گلاب و غیره می تواند تا حدود زیادی شما را از داغی کف پا در امان نگه دارد. درصورتی که نیاز به مشاوره و ویزیت دارید، با ما در کلینیک ترک اعتیاد نگین تماس بگیرید. کلینیک ترک اعتیاد نگین بهترین مرکز ترک اعتیاد در اصفهان است.
مشکل اینه که حیا نداریم یک سال دو سال ترک میکنبم دوباره بر میکردیم پیشنهاد میکنم بعد ترک هفته ای دو سه بار کلاس های ان ای تشریف ببرید خیلیا نتیجه گرفتن ☺️ بخدا بعضا عذاب اینقدر شدیده که ...فقط دوست ندارم مثل خانما زار زار گریه کنم باید تحمل بکنیم تا دیگه از این غلطا نکنیم
من یک ماهه در حال ترک شیره ام کف دست و پا پوست کمرم میسوزه قندم خیلی بالا رفته آیا علتش ترک یا به مرور میاد پایین .. اگر کسی چنین سوابقی داره راهنمایی کنه
چون دکتر میگه قندت بالاست ومن ماندم از یک طرف خیلی اشتهام باز شده طوری که ساعت 5صبح 8 صبح صبحانه زیاد میخورم دست خودم نیست و نهارهم چندبار وووو
از طرفی ترس گرفتن قند مغزم رو در گیر کرده ..
میرین داروخونه میگین مشکلتون و حتما که تو دوره درمان هستین
این دوتا امپول که میگم و میگیرین میزنین
من ج گرفتم و تا همیشه دعای خیر میکنم برای کسی که بهم پیشنهاد داد
آمپول کترولاک و تریامیسینولون را عضلانی بزنید
دوتا قرص 200 رهاکین هم بخورید
ایشالا به حق تک تک همه اون لحظات و ثانیه هایی که زجر کشیدیم هممون و هیچ کس نمیفهمید و درک نمیکرد چه دردی و زجری و ما داریم تحمل میکنیم به هممون یه زندگی پاک هدیه کنه خداوند
توجه: این دیدگاه مورد تایید مرکز ترک اعتیاد نگین نمیباشد | بهتر است قبل از مصرف هرگونه دارو با پزشک متخصص مشورت کنید.
بله استفاده از مواد خوراکی طبیعی و مقوی که طبع خنک داشته باشند، پیشنهاد میشود.
البته توصیه میکنیم قبل از مصرف هرگونه داروی گیاهی یا شیمیایی و هرگونه تغییر در رژیم غذایی با پزشک متخصص مشورت کنید که دچار مشکل نشوید.
سلام و تبریک به خاطر تصمیم به ترک متادون. ترک اعتیاد میتواند چالشبرانگیز باشد، اما با اراده و صبر میتوانید از این مرحله عبور کنید. نکات زیر ممکن است مفید باشد:
پرهیز از داروهای جایگزین: بدون مشورت با پزشک از مصرف داروهای دیگر خودداری کنید.
مدیریت درد: از روشهای طبیعی مانند ورزش ملایم و تکنیکهای تنفس استفاده کنید.
پشتیبانی اجتماعی: از حمایت خانواده و دوستان بهرهمند شوید و به گروههای حمایتی بپیوندید.
مراقبت از خود: به تغذیه، خواب، و کاهش استرس توجه کنید.
صبر و تحمل: ترک اعتیاد زمان میبرد، پس با صبر و اراده ادامه دهید.
موفق باشید و امیدوارم در این مسیر سلامت و پاکی کامل را تجربه کنید.