یکی از دلایل قاطع برای ایجاد سندرم پای بیقرار اختلال در عملکرد دوپامین است. دوپامین یکی از انتقال دهنده های مهم دستگاه عصبی محسوب می شود. بسیاری از افراد مصرف کننده در زمان مصرف مواد مخدر به خصوص الکل و بعد از آن دچار سندرم پای بیقرار می شوند. این اختلال اغلب در شب تشدید می شود و نوعی بیماری اعصاب محیطی است که فرد در آن میل دارد به طور مداوم پاهای خود را تکان دهد. دوپامین یک انتقال دهنده برای احساس لذت و رضایت در سیستم عصبی انسان است. فرد مصرف کننده با مصرف مواد مخدر باعث می شود که این انتقال دهنده به مقدار بیشتری در بدن ترشح شود و سرمستی و لذت بیشتری را تجربه کند.
طبیعی است که با قطع مصرف مواد مخدر در ترشح و کارکرد دوپامین اختلال ایجاد می شود. این اختلال در برخی از افراد به سندرم پای بیقرار می انجامد. اضطراب و بیقراری های ناشی از ترک و حتی در زمان مصرف می تواند از دلایل ایجاد سندرم پای بیقرار باشد. روش های موثری برای کاهش علائم سندرم پای بیقرار وجود دارد که برخی از آن ها عبارتند از :
• امتناع از نوشیدن الکل
• خود داری از مصرف کافئین
• خواب منظم
• ماساژ پا
• مراجعه به پزشم
• و ...
افرادی که اقدام به ترک مواد مخدر یا الکل نموده اند با بازگشت به مصرف دوباره باعث تشدید علائم سندرم پای بیقرار می شوند. کلینیک تخصصی ترک اعتیاد نگین در استان اصفهان خدمات نوینی را در جهت درمان اختلالات ترک اعتیاد بخصوص سندرم پای بیقرار به مشتریان ارائه می دهد. شاید برای افرادی که درگیر ترک اعتیاد هستند سوال شده باشد که برای ترک اعتیاد چه بخوریم؟ ترک اعتیاد به بعضی از مواد مخدر به سادگی ها امکان پذیر نیست و تنها تحت نظارت 24 ساعته متخصص امکان پذیر است همچون ال اس دی، هروئین و ترک اعتیاد کوکائین. به طور کلی شما می توانید با مراجعه به مقالات سایت نگین جواب بسیاری سوالات خود را بیابید، و حتی در صورت نیاز به دریافت مشاوره می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و با کارشناسان مجموعه صحبت کنید. انتخاب کلینیک نگین به عنوان بهترین مرکز ترک اعتیاد می تواند یک انتخاب صحیح باشد.
سندرم پای بیقرار چیست
سندرم پای بیقرار یا ویلیس اکبوم را می توان یک اختلال در سیستم عصبی دانست. در این سندرم فرد به شکلی غیر ارادی و غیر کنترلی پاهای خودر ا تکان می دهد. از آن جایی که این سندرم اغلب مانع از خوابیدن می شود می توان آن را یک اختلال خواب در نظر گرفت. این اختلال ممکن است هر فردی را درگیر کند. افرادی که دچار این اختلال می شوند اغلب در ناحیه پای خود دچار علائمی مانند سوزش، خارش، درد، خزیدگی چیزی و ... رمی شوند و از این رو با تکان دادن پا سعی در برطرف کردن آن دارند. علائم سندرم پای بیقرار ممکن است خفیف یا حاد باشد.
دلایلی که برای ایجاد سندرم پای بیقرار بیان می شود بسیار متفاوت هستند اما قطعا این مشکل به دلیل ناهنجاری در بسیاری از انتقال دهنده های عصبی مغز صورت می گیرد که در نهایت منجر به حرکات غیر ارادی می شود. با ایجاد سندرم پای بیقرار و تشدید علائم آن حتما باید به پزشک مراجعه شود. در صورتی که این اختلال درمان نشود فرد دارای اختلالات خواب در طول شب و روز می شود و کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار می دهد.
سندرم پای بیقرار در ترک اعتیاد
آمار ها نشان می دهد که بسیاری از افرادی که مواد مخدر را ترک کرده اند و دچار اختلال سندرم پای بیقرار هستند در ماه دوم پس از ترک این اختلال برای آن ها تشدید می یابد و این موضوع باعث شده است که تا 35 درصد احتمال برگشت فرد به مواد مخدر بیشتر شود به همین دلیل این مشکل نیازمند درمان و کنترل است. بیقراری ناشی از این سندرم برای افراد ممکن است بسیار آزار دهنده و سخت باشد به گونه ای که در دوران پس از ترک شرایط روحی و جسمی آن ها را به شدت درگیر کند.
از آن جایی که این اختلال ریشه جسمی و روانی دارد به راحتی می توان با کنترل و مراقبت های روانپزشکی و دارویی آن را کنترل کرد. افرادی که در هنگام ترک به این سندرم مبتلا هستند در زمان مشورت با پزشک خود حتما باید این نکته را بیان کنند تا درمان آن در برنامه ترک فرد گنجانده شود. اگر این سندرم به عنوان اختلالات بعد از ترک برای فرد ایجاد شود با توجه به وضعیت روحی و جسمی فرد توسط کادر درمان کنترل می شود. کنترل و درمان این اختلالات، لزوم مراجعه افراد مصرف کننده به کلینیک ترک اعتیاد معتبر و تخصصی نگین را ایجاد می کند.
مصرف کننده علاوه بر درمان و سم زدایی در طول دوره بستری نیازمند آموزش و کسب مهارت هایی است تا بتواند پس از دوره ترک از لغزش و بازگشت به مواد مخدر جلوگیری کند. دارو هایی که توسط پزشکان موجود در کلینیک ترک اعتیاد نگین برای این افراد تجویز می شود با توجه به اختلالات و مشکلاتی است که برای او ایجاد شده است.
چیزی به عنوان تغییر بدون درد وجود ندارد
به امید رهایی تمام کسانی که خواهان درمان هستند
دلبندان من
اینسندرم شکنجه گر که حتی بعضی مواقع اخلاق و رفتار مارو به شدت تحت تاثیر قرار می دهد فقط و فقط به مدت یک ماه الی دوماهه
خواهشا به هر شکلی که میتونین طاقت بیارین
این سندرم آخرین تلاش این اژدهای سفید هستش
به امید رهایی
یا علی
من مصرف متادونم چهار قطره در روزه ...
شاید باور نکنید ولی چهار قطره که میشه 1 میلی گرم
ولی برای همین چهار قطره زندگیم بهم ریخته ... میرم سراغ ترک سندروم پای بی قرار میگیرم ... مصرف میکنم دائم فکر ترک دارم
... وقتی نمیخورم به هیچ عنوان علائم خماری ندارم ولی موقع خواب ، خواب ندارم پاهام رو هوا میپره ، مضطرب میشم ...
دعا کنید بتونم ترک کنم
فقط خداااا و دیگرر هیچ
سلام! عالیه که تصمیم به ترک ترامادول گرفتید. اراده شما واقعاً قابل تحسین است.
چند نکته برای موفقیت شما حائز اهمیت است:
حمایت خانواده، مشاوره با متخصص ترک اعتیاد یا روانشناس، فعالیتهای ورزشی و سرگرمیهای مثبت ،پرهیز از تنهایی، استفاده از تکنیکهای مدیریت استرس مثل مدیتیشن و پیاده روی در روند بهبودی شما بسیار موثرند.
با تلاش و حمایت، به زندگی سالمتری دست خواهید یافت.
در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره متخصصین ما با کلینیک تماس بگیرید.
موفق و پیروز باشید
من چند سال پیش بعد از ترک شیشه و ب2درگیر اعتیاد شدید به استامینوفن کدئین شدم و روزانه 100 عدد قرص رو میخوردم. همه ی داروخانه ها برای تهیه اش میرفتم و دیگه تابلو شده بودم،، تصمیم به ترک گرفتم چون واقعا دیگر خستم کرده بود،، وچون اصلا به ترک مدت دار وزمان بر رو حوصله ندارم ،یابویی ترک کردم،، اجدادم رو جلو چشمام آورد،، الان 50 روز از ترکم گذشته ولی شب که میشه ضعف پا ودست بیچاره م کرده،، آرزوی یه خواب درست تو این 50 روز بدلم مونده،،چیکار کنم؟ ناپروکسن و بروفن 400 خوردم هیچ جواب نداده؟نمیدونم چقدر دیگه باید تحمل کنم؟ بارها تو سرم یصدا مییاد که میگه برو امشب بازم کدئین بخور لااقل یکم بخوابی،، دارم تو خودم میجنگم،، میترسم کم بیارم ،،فقط خدا دستم رو ول نکنه،،تا دوباره تو منجلاب گذشته نیفتم،،
همدردی اگر هست راهنمایی م کنه،، ممنون وسپاس فراوان
سلام و درود
خیلی خوشحالیم که تصمیم به ترک گرفتی و این مسیر سخت رو با اراده ادامه میدی. با توجه به مشکلاتی که در شبها تجربه میکنی، مشاوره پزشکی، حمایت روانی، مراقبت از خواب، تغذیه و استراحت در این مسیر راه های بسیار موثری در بهبودی شما هستند برای دریافت راهنمایی بیشتر با کلینیک تخصصی ترک اعتیاد نگین تماس بگیرید تا جزئیات کامل برای شما توضیح دهند.
دوست عزیز ادامه بده و به خودت ایمان داشته باش، قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی.
خداوند همراهت باشه و بهت قدرت بده.
موفق و پیروز باشید
درود
خوشحالیم که در مسیر ترک اعتیاد موفق شدید.
برای مدیریت بیقراری و مشکلات ناشی از ترک متادون، پیشنهاد میکنم راه حل های زیر را انجام دهید:
مشاوره تخصصی: با یک متخصص اعتیاد مشورت کنید تا راهکارهای مناسب دریافت کنید.
ادامه ویتامینها: ویتامینها و مکملهای تجویز شده را ادامه دهید.
پرهیز از الکل: مصرف الکل را متوقف کنید، زیرا ممکن است وضعیت شما را بدتر کند.
مدیریت بیقراری: از تکنیکهای آرامشبخش مثل تنفس عمیق و مدیتیشن استفاده کنید.
پشتیبانی و کمک حرفهای میتواند به شما در این مسیر کمک کند.کلینیک ترک اعتیاد نگین شما را در این راه یاری می کند.
با کلینیک تماس بگیرید و جزئیات و روند درمان را دریافت کنید.
موفق باشید
اولاً، تبریک میگویم به خاطر پاکی و ارادهای که نشان دادهاید. تجربهای که در حال حاضر در روند سم زدایی دارید، واقعاً چالشبرانگیز است، اما آگاهی از اینکه هر شب در جلسه NA شرکت میکنید و به اهداف خود پایبند هستید، نشاندهنده قدرت و عزم شماست.
درد و بیخوابی در دوران ترک اعتیاد، بخشی از فرآیند سمزدایی و ترک اعتیاد است. با اینکه این وضعیت بسیار سخت است، اما شما با پذیرش آن و ادامه دادن به تلاشهای خود، در حال ایجاد تغییرات مثبت در زندگیتان هستید.
در این مسیر، بسیار مهم است که از پشتیبانی خانواده، دوستان و گروههای حمایتی بهرهمند شوید. هیچوقت از یاد نبرید که هر قدمی که به سمت بهبودی برمیدارید، شما را به هدف نهایی نزدیکتر میکند.
امیدوارم هر چه زودتر به هدف نهایی خود برسید و از موفقیتهای بزرگ بهرهمند شوید. وقتی که پاکی کامل را به دست آوردید و تجربههای مثبت جدیدی کسب کردید، خوشحال میشوم که از تجربه شما را بشنویم که این کار شما انگیزه برای دیگران است.
در این مسیر، هر قدمی که بردارید، ارزشمند است.
سلامت و موفق باشید