ترک اعتیاد کراک

در روزگاران قدیم مردمان منطقه آمریکای جنوبی برای رفع گرسنگی و افزایش انرژی خود از گیاه کوکا که امروزه منبع اصلی کوکائین و کراک است تغذیه می کردند. اما بعدها استفاده از کوکائین به عنوان مواد مخدر رواج یافت و بسیاری از افراد جهان برای سرخوشی و توهم آن را مصرف می کنند.
کراک یکی از مشتقات کوکائین بوده و از نظر عملکرد فرق چندانی با آن ندارد. تنها فرق آن با کوکائین در دوز و قیمت آن است. به گونه ای که افراد کم درآمد برای رفع نیازهای خود به جای کوکائین از کراک استفاده می کنند.
اما باید گفت که کراک بسیار خطرناک بوده و باید هرچه زودتر ترک شود. در غیر این صورت خیلی زود سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و فرد را به مرگ و تباهی می کشاند. در ادامه به برخی از روش های ترک اعتیاد کراک اشاره خواهیم کرد.

روشهای ترک اعتیاد به کراک

ترک اعتیاد کراک به روش های متنوعی صورت می گیرد. یکی از این روش ها ترک تدریجی و بستری شدن در کلینیک به مدت 14 روز است. در این روش ماده کراک کاملا ترک داده می شود و هیچ ماده دیگری جایگزین آن نمی شود. این روش حتما باید تحت نظر پزشک و در کلینیک انجام شود.
روش بعدی روش تحریک مغناطیسی مغز است. تحریک مغز که به آن نوروفید نیز می گویند حتما باید در کنار دارودرمانی صورت بگیرد. در غیر این صورت ممکن است عوارض شدیدی به دنبال داشته باشد. این امر موجب می شود تا هم بدن سم زدایی شود و هم آماده برای ترک کامل کراک گردد.

چالش اصلی در ترک اعتیاد کراک

درواقع اصلی ترین چالش پیش روی بیماران برای ترک کامل کراک، بدن درد و توهمات بعد از آن است. به طور کلی عوارض ترک اعتیاد به کراک عبارتند از:

  • آلرژی شدید
  • حس افسردگی شدید
  • آبریزش بینی
  • اختلال در خواب
  • حساسیت های پوستی
  • افزایش شدید فشار خون
  • تپش قلب غیرعادی
  • اختلالات تنفسی
  • اضطراب و بی قراری
  • آشفتگی ذهن

البته چالش های فوق همگی با پیشرفت تکنولوژی و اتخاذ روش های نوین به حداقل رسیده اند.

بهترین روش ترک کراک

از آنجایی که روش های زیادی برای ترک اعتیاد به گراک وجود دارد، بهترین روش بستری شدن در کلینیک است. زمانی که بیمار در کلینیک حضور دارد خیالش از بابت تشنج ها و سایر چالش های پیش رو آسوده خواهد بود.
یکی از دلایلی که بیماران از ترک مواد مخدر بیم دارند همین مسئله است که با پیشرفت های صورت گرفته در امر ترک اعتیاد دیگر خبر از تشنج های پی در پی نیست.
شایان ذکر است که بهترین روش برای بیماران بستگی به قدرت بدنی و توان آنها در ترک کراک دارد. شاید بهترین روش ترک اعتیاد نیز نتواند به یک بیمار خاص کمکی کند. اما همان روش برای یک بیمار دیگر ثمربخش باشد. بنابراین روش های ترک اعتیاد باید با تجویز پزشک اتخاذ شوند.  افراد در هنگام ترک مواد مخدر باید از مواد غذایی مفید و مغذی استفاده کنند. استفاده از لبنیات و شیر برای ترک اعتیاد به همراه سبزیجات و میوه جات در کنار مغزیجات می تواند انرژی از دست رفته فرد معتاد را تامین نماید.

سریع ترین روش ترک کراک

سریع ترین روشی که برای ترک کراک شناخته شده است، روش کلینیکی است که طی 14 روز انجام می شود. در این روش بیمار در کمپ ترک اعتیاد بستری شده و توسط پزشک با روش های نوین پزشکی درمان می شود.
به طوری که دارودرمانی در کنار روان درمانی از مولفه های اصلی این روش محسوب می شوند. البته ناگفته نماند که مدت زمان ترک اعتیاد به کرک از فردی به فرد دیگر متغیر است. برخی ها ممکن است ظرف 1 هفته درمان شوند. اما برخی با همان روش به 1 الی 2 ماه زمان نیاز داشته باشند.
بنابراین مدت زمان درمان ترک کراک بستگی به توان و انرژی بیماران دارد. از آنجایی که ترک اعتیاد به کراک با سایر مواد مخدر فرق دارد، باید تحت نظر پزشک انجام شود. در غیر این صورت ممکن است مشکلات جبران ناپذیری برای بیماران رخ دهد.

علائم ترک اعتیاد به کراک

زمانی که بیمار اقدام به ترک کراک می کند در همان روزهای ابتدایی با چالش هایی مواجه می شود. ابتدا ممکن است احساس افسردگی شدید و انزوا کند که این امر کاملا طبیعی است. چراکه یکی از ویژگی های مصرف کراک برطرف کردن حس افسردگی است.
بروز آلرژی و حساسیت های پوستی از دیگر علائمی است که به هنگام ترک کراک نمایان می شوند. بیمار در این مرحله باید با استفاده از دارو اقدام به رفع آنها کند. در غیر این صورت خارش شدید ممکن است پوست او را دچار زخم کند.
شایع ترین علائم ترک کراک اختلال در خواب و اضطراب شدید است. به طوری که فرد با این که خواب آلود است، اما به دلیل بی قراری نمی تواند چشم روی چشم بگذارد. بهترین کار برای رفع این امر مصرف قرص خواب و آرامبخش است که باید توسط پزشک تجویز شود.

دانستنی هایی در مورد کراک

منبع تهیه کراک از گیاه کوکا است. اما این روزها با روش های غیر حرفه ای در آشپزخانه های زیرزمینی توسط قاچاقچیان تولید می شود. به طور کلی به ماده فرم آزاد کوکائین کراک می گویند.
این ماده به دلیل آن که هنوز فرایند شیمیایی خاصی بر روی آن صورت نگرفته به شکل کراک فروخته می شود. به همین دلیل است که کراک از کوکائین ارزان تر است. البته کراکی که این روزها در سطح کشور به فروش می رسد همگی تقلبی بوده و به صورت صنعتی ساخته می شود.
کراک یکی از خطرناکترین مواد مخدری است که تاکنون کشف شده و در صورت مصرف به مدت چند ماه، سیستم ایمنی به علاوه سیستم عصبی فرد را با اختلال شدید مواجه می کند.

دیدگاه‌ها  
کراکو راحت تر از کوکائین میشه ترک کرد؟
من میخوام از طریق روش کلینیکیتون ترک کنم باید چکار کنم؟
چرا به تحریک مغناطیسی مغز نیازه؟
من هر شب تسمیم میگیرم کراکو ترک کنم صبح تا بیدار میشم اولین چیزیه که دارم بهش فکر میکنم چجوری ترکش کنم خسته شدم بخدا
من یه هفته ست نکشیدم ولی نیم ستعتم نتونستم بخوابم توروخدا کمکم کنین
میشه قیمت بدین برای ترک کراک و اینکه میشه قسطی بهتون بدیم؟
مگه کراک هنوزم هست؟
نوشتن دیدگاه

سوالات متداول - ترک کراک

علائم ترک کراک کوکائین چیست؟

کراک هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی اعتیادآور است و غلبه بر اعتیاد به کراک بسیار سخت است.

علائم شایع ترک حاد عبارتند از :

- اضطراب

- افسردگی

- کابوس و رویاهای ناخوشایند

- مشکل در تمرکز

- تحریک پذیری

- تغییرات خلق و خوی

- ناتوانی در بروز احساسات

مدت زمان ترک کراک چقدر است؟

مدت زمان ترک کراک برای هر مصرف کننده متفاوت و به عوامل مختلفی بستگی دارد. ترک میتواند از 30 دقیقه تا 72 ساعت پس از آخرین مصرف شروع شود. علائم فیزیکی ترک کراک معمولا بین 1 تا 3 ماه طول می کشد.

برای جلوگیری از حاد شدن علائم ترک چه چیزی توصیه می شود؟

برای جلوگیری از عود کردن علائم در طول روند ترک، سم زدایی در یک مرکز درمان مواد مخدر و داشتن مشاور و پشتیبان برای کمک به روزهای سخت و هوس های آینده بسیار مهم است. کلینیک نگین تمامی موارد لازم برای ترک کراک را در اختیار بیماران خود قرار می دهد.

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.