ترک اعتیاد پتیدین

پتیدین یا مپریدین که نام تجاری آن دمورال است، دارویی خوراکی یا تزریقی است که برای تسکین درد های شدید و متوسط تجویز می شود. این ماده عملکردی مشابه مورفین دارد. متاسفانه این دارو نیز اخیرا از عملکرد اصلی خود دور شده و برخی از افراد آن را به نیات مختلف خریداری می کنند.
حس سرخوشی و آرامشی که این دارو برای تسکین درد به فرد القا می کند، موجب شده است تا نزد برخی افراد محبوبیت پیدا کند. گفتنی است که مصرف بیش از اندازه این دارو باعث اعتیاد شده و فرد را دچار اختلالات شدید مغزی می کند.

اعتیاد به پتیدین

متاسفانه برخی از افراد به تصور مسکن بودن پتیدین بی آنکه به عوارض آن توجه کنند اقدام به مصرف آن می کنند. اعتیاد به پتیدین معمولا به طور تصادفی رخ می دهد. به طوری که فرد به خیال آرام شدن درد و تسکین آن را مدام مصرف می کند. تا جایی که اگر آن را قطع کند به وابستگی آن پی خواهد برد.

اثرات اعتیاد به مسکن پتیدین

تجربه نشان داده است که اغلب مصرف کنندگان پتیدین معتادان هستند. آنها برای جایگزین کردن مواد مخدر خود از این مسکن قوی استفاده می کنند. مصرف بیش از اندازه این دارو عوارض زیر را برای افراد به همراه خواهد داشت:

  • سرگیجه
  • تنشگی نفس
  • تغییرات در خلقیات
  • درد در قفسه سینه
  • خواب آلودگی
  • کم سو شدن بینایی
  • لرزش
  • غش
  • سردردهای مزمن
  • کاهش فشار خون

نشئگی ناشی از مصرف این قرص خیلی کوتاه و زودگذر است. البته علت اصلی مصرف آن توسط معتادان تسکین درد ناشی از مواد و ضد خماری است.

روش های ترک اعتیاد به پتیدین

از آن جایی که اعتیاد به پتیدین نیز فرقی با اعتیاد به مواد مخدر ندارد، روش های ترک آن نیز کاملا مشابه ترک اعتیاد است. دو روش کلی برای ترک مسکن پتیدین وجود دارد که یکی از آن ها بستری شدن در کلینیک و دیگری سم زدایی است.
زمانی که فرد وابسته به این دارو می شود باید خیلی زود در کلینیک های ترک اعتیاد بستری شود. در این روش پزشک با تجویز روش های موثر اقدام به ترک این دارو از بدن بیمار می کند.
در روش سم زدایی نیز تمامی اثرات پتیدین با تجویز داروهای مختلف از بدن بیمار خارج می شود.

بهترین روش ترک پتیدین

روش های ترک اعتیاد بستگی به شرایط بیماران دارد. ممکن است برخی از روش ها برای بیماران جوابگو نباشد. در حالی که همان روش برای برخی بیماران کاملا موثر باشد.
از این رو برای پیدا کردن بهترین روش درمانی ابتدا باید به یک پزشک متخصص مراجعه کرد و پس از مشورت با او بهترین روش را انتخاب نمود.

دریافت بهترین نتیجه با صبر و شکیبایی

بیمارانی که اقدام به ترک اعتیاد می کنند، نباید انتظار معجزه داشته باشند. تمام شرایط بستگی به خود آن ها دارد. به طوری که باید بدانند هدف آنها از ترک اعتیاد چیست. پس از تعیین کردن هدف خود باید به تمامی رهنمودهای پزشک معالج خود گوش کنند. سپس با طی کردن گام به گام روش های تجویزی خیلی زود سلامت خود را به دست آورند.

دیدگاه‌ها  
+1
چرا باید یه همچین دارویی توی داروخونه ها باشه پس؟
+1
هدف من از ترک این قرص راحت شدن از این سردردهاست که خستم کرده
+1
من بخاطر مصرف پتیدین چشمم ضعیف شده است پتیدین را ترک کنم چشمم خوب میشود؟
+1
سم زدایی برای ترک پتیدین چقدر طول میکشه توی مرکزتون؟
+2
پسر من یه مدته پتیدین میخوره حاضرم نیست دوباره دکتر بره تا کی باید ادامه بده؟
+2
سلام دوره درمانش چقدره؟
نوشتن دیدگاه

سوالات متداول - ترک اعتیاد پتیدین

علائم ترک پتیدین چیست ؟

هنگامی که استفاده از پتیدین را قطع کنید، ممکن است علائم ترک دارو را تجربه کنید. این علائم میتواند شامل بی‌قراری، مشکلات در خواب، تحریک پذیری، اضطراب، احساس تپش قلب، افزایش فشار خون، احساس بیماری، اسهال، لرزش، لرزیدن یا عرق کردن.

کدام دسته از داروها بیشتر احتمال ایجاد علائم ترک را دارند؟

برخی از انواع داروها همیشه باعث ایجاد سحطی از سندروم محرومیت یا اعتیاد می‌شوند، شامل:

-داروهای تضعیف کننده سیستم عصبی مرکزی مانند الکل، بنزودیازپین‌ها، باربیتورات‌ها و مواد افیونی

- داروهای محرک سیستم عصبی مرکزی از جمله کوکائین، آمفتامین‌ها و متاآمفتامین‌ها

- نیکوتین

برای متوقف کردن علائم ترک چه راهی وجود دارد؟

- در یک برنامه سم زدایی پزشکی شرکت کنید

- به طور منظم ورزش کنید

- وعده های غذایی متعادل و مغذی بخورید

- به یک برنامه منظم خواب متعهد باشید

- به یک گروه پشتیبان ملحق شوید

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.