مرگ بيش از 1600 نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر

نویسنده: تیم تحریریه نگین تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵
دکتر سید جواد امی‌زاده، پزشک مرکز نگین

بازبینی‌شده توسط دکتر سید جواد امی‌زاده

پزشک و متخصص روان‌پزشکی، نظام پزشکی ۸۴۶۳۳

برای مشاوره رایگان و محرمانه با کارشناسان نگین تماس بگیرید

در ۶ ماهه اول امسال از کل تلفات سوءمصرف مواد مخدر، ۹۵۹ نفر به دلیل مسمومیت حاد، ۴۳۱ نفر به دلیل مصرف طولانی مدت و ۲۱۵ نفر بر اثر مصرف روانگردان ها جان خود را از دست داده اند.

سازمان پزشکی قانونی از فوت هزار و ۶۰۵ نفر براثر سوءمصرف مواد مخدر و افزایش ۹ درصدی آمار تلفات اعتیاد در نیمه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد و به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، در نیمه اول سال جاری هزار و ۶۰۵ نفر به دلیل سوءمصرف مواد مخدر در کشور جان خود را از دست دادند.  این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات اعتیاد هزار و ۴۷۱ نفر بود، ۹.۱ درصد بیشتر شده است.

در ۶ ماهه نخست سال جاری از کل تلفات اعتیاد در کشور هزار و ۴۵۲ نفر مرد و ۱۵۳ نفر زن بودند. این در حالی است که تعداد مردان فوت شده بر اثر اعتیاد در مدت مشابه سال قبل هزار و ۳۰۹ و تعداد زنان  ۱۶۲ نفر بوده است.

در این مدت استان های تهران با ۳۹۳، فارس با ۱۴۲ و اصفهان با ۱۱۰ فوتی بیشترین و استان های ایلام با ۴، خراسان جنوبی با ۵ و مازندران با ۷ فوتی کمترین آمار تلفات اعتیاد را داشته اند.

در ۶ ماهه اول امسال از کل تلفات سوءمصرف مواد مخدر، ۹۵۹ نفر به دلیل مسمومیت حاد، ۴۳۱ نفر به دلیل مصرف طولانی مدت و ۲۱۵ نفر بر اثر مصرف روانگردان ها جان خود را از دست داده اند.

منبع خبر:
سازمان پزشکی قانونی

مقالات مرتبط

اعتیاد چیست

اعتیاد چیست

اعتیاد چیست؟ اعتیاد یک بیماری مزمن مغزی و روانی است که شامل وابستگی به مواد یا رفتارهای اجباری می‌شود، با…

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

مشاوره رایگان با کارشناسان نگین

پیش از پذیرش و پس از ترخیص کنار شما و خانواده‌تان هستیم؛ تمام گفت‌وگوها محرمانه است.