ترک فنتانیل

فنتانیل یکی از داروهای مسکن آزمایشگاهی است که این روزها افراد را در دام خود گرفتار می کند. از فنتانیل مانند متادون و هیدروکودون برای تسکین سریع درد استفاده می شود؛ اما گاهی اوقات افراد به آن اعتیاد پیدا می کنند. برای ترک فنتانیل باید از روش سم زدایی شروع کرد و در کنار آن از مشاور و روانشناس کمک گرفت. به همین علت ترک متادون باید در کلینیک ترک اعتیاد انجام شود.
ترک کردن در مراکز ترک اعتیاد، باعث سم زدایی کامل فرد شده و پزشک متخصص در حین سم زدایی مرتب علائم فرد بیمار را بررسی می کند تا از بروز هرگونه مشکلی پیشگیری کند. فنتانیل یک داروی بسیار قوی است که پزشکان اغلب آن را فقط برای بیمارانی تجویز می کنند که در مرحله پایانی و پیشرفته سرطان هستند یا عمل جراحی انجام داده اند و درد زیادی دارند.
کلینیک ترک اعتیاد نگین با فراهم کردن امکانات و تکنولوژی های به روز و همچنین کادر درمانی متبحر و متخصص بستر یک ترک کاملا راحت و استاندارد را برای افراد درگیر مواد مخدر از جمله فنتالین فراهم می کند. اگر دوست دارید که در رابطه با این داروی مخدر و ترک آن بیشتر بدانید تا پایان این مطلب از کیلینک ترک اعتیاد نگین، با ما همراه باشید.

فنتانیل چیست؟

فنتانیل یک داروی مسکن مخدری با شباهت به متادون است و از آن در موارد محدود برای تسکین درد بیمارانی که نسبت به سایر مسکن ها مقاومت پیدا کرده اند یا درد شدید و غیر قابل تحملی دارند، تجویز می شود و این دارو قدرت بسیار بالایی دارد. فنتانیل یک ماده مخدر صنعتی است که حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ برابر قوی تر از مورفین و بسیار اعتیادآور است. با توجه به اعتیادآور و قوی بودن فنتانیل، پزشکان این دارو را فقط در موقعیت های بسیار وخیم تجویز می کنند. افرادی که اقدام به سوءمصرف فنتانیل می کنند یا در حال ترک فنتانیل هستند، با نشانه‌ها و علائم مختلفی رو به رو می شوند.
سوء مصرف و اعتیاد به فنتانیل باعث وابستگی روانی یا جسمی شدید می شود. فنتانیل در کنار دیگر داروهای گروه دوم مانند کوکائین، متامفتامین، ویکودین، آدرال و اکسیکانتین جزو دارو های خطرناکی محسوب می شود. اثر فنتانیل مانند دیگر مسکن ها است و باعث سرخوشی کاذب، آرامش و بی حسی جسمی و روانی مصرف کنندگان می شود.

آیا فنتانیل اعتیادآور است؟

آیا فنتانیل اعتیادآور است؟

افراد هنگامی که قصد استفاده از یک دارو را دارند اولین جستجویی که در اینترنت می کنند این است که ببینند آن دارو اعتیاد آور هست یا خیر. فنتانیل نیز مانند دیگر داروهای مخدر قدرت اعتیادآوری بالایی دارد. بنابراین از مصرف این دارو بصورت خودسر بپرهیزید. اگر فنتانیل طبق دستور پزشک مصرف نشود، بیمار به راحتی ممکن است در دام اعتیاد به فنتانیل گرفتار شود. از آنجایی که فنتانیل مانند ماده ی مخدر هروئین بر روی مغز اثر می گذارد، قطع کردن مصرف این دارو آن به صورت ناگهانی بسیار دشوار است.
به همین دلیل برای ترک اعتیاد به فنتانیل باید از روش های ترک اعتیادمواد مخدر مانند درمان سوءمصرف مواد مخدر و رفتاردرمانی شناختی موثر است. برای استفاده از این روش ها باید به مراکز ترک اعتیاد معتبر مراجعه نمایید. کلینیک ترک اعتیاد نگین دارای مجوزهای قانونی لازم بوده و تمام استاندارهای وزارت بهداشت در آن بصورت کامل رعایت می شود تا فرد بتواند با روش های کاملا علمی و به روز، اقدام به ترک اعتیاد کند.
در کنار اعتیاد به فنتانیل، گاهی اوقات افراد این دارو را در کنار الکل مصرف می کنند. فنتانیل زمانی که پودر آن استنشاق یا تزریق شود یا با مواد دیگری مانند الکل ترکیب شود، بیشترین خطر را دارد. با این حال حتی بیمارانی که فنتانیل را تحت نظر پزشک مصرف می کنند، نیز ممکن است دچار وابستگی و اعتیاد به فنتانیل شوند.
اعتیاد پیدا کردن به فنتانیل مدت زیادی طول نمی کشد. برخی مصرف‌کنندگان فقط با یک بار مصرف، دچار اعتیاد روانی به فنتانیل می شوند. از آنجایی که فنتانیل قدرت اعتیادآوری بالایی دارد، چند بار مصرف آن می تواند به وابستگی و اعتیاد منجر شود.

قطع یکباره مصرف فنتانیل

قطع یکباره مصرف فنتانیل

بیماران دارای سابقه اعتیاد به فنتانیل، وابستگی شدیدی به این مخدر قدرتمند دارند و به همین دلیل با علائم ترک مرگباری مانند تشنج و غیرعادی شدن ضربان قلب مواجه می‌شوند. افرادی که دچار اعتیاد به فنتانیل هستند، برای ترک آن باید جوانب احتیاط را رعایت کنند و تحت نظر پزشک متخصص اقدام به ترک فنتانیل کنند.

چنانچه ترک اعتیاد به فنتانیل به روش سریع انجام شود، بیمار سریع دچار علائم خماری می شود و معمولا هم علائم شدیدی را تجربه می کند. تحمل درد و علائم شدید و غیرقابل تحمل، باعث ایجاد ولع شدیدی در فرد مصرف کننده می شود و او را وسوسه می‌کند تا برای برطرف شدن این علائم، دوباره فنتانیل مصرف کنند، به همین دلیل خطر عود اعتیاد بالا است. افرادی که سعی می‌کنند خودشان مصرف فنتانیل را به تدریج کاهش دهند، به ندرت موفق می شوند.
به همین دلیل است که ترک اعتیاد بصورت سریع یا در خانه دشوار ترین راه برای قطع مصرف فنتانیل است و به افراد بیمار توصیه نمی شود. بهترین کار این است که سم زدایی دارویی را تحت نظر پزشک متخصص مراکز ترک اعتیاد مانند کلینیک ترک اعتیاد انجام بدهید و از خدمات مشاوره و حمایتی و روش ‌های مخصوص مدیریت علائم بهره بگیرید تا ترک اعتیاد را به روشی بسیار آسان تر و ایمن تر تجربه کنید و احتمال موفقیت درمان را افزایش دهید.

روند ترک فنتانیل

روند ترک فنتانیل

برای ترک اعتیاد همانطور که بارها به آن اشاره کردیم باید تحت نظر پزشک این کار را انجام دهید. پزشک متخصص برای ترک اعتیاد شما در وهله اول شما را بصورت کامل چکاپ و معاینه می کند و سپس با توجه به اطلاعاتی که در دست دارد، بهترین روش ترک اعتیاد را به شما توصیه کنند. هر یک از روش های درمان اعتیاد مزایای خاص خود را دارد و با توجه به اطلاعات پزشکی هر کس روی هر فرد نتیجه متفاوتی خواهد داشت.
ترک اعتیاد به روش های مختلفی انجام می شود که از آن جمله می توان به درمان بستری و سرپایی اشاره کرد؛ در هر دو روش فرد به صورت فردی و گروهی مشاوره می شود و تحت نظر پزشک قرار دارد. یکی از روش های ترک فنانتیل درمان بصورت سم زدایی تدریجی با 7 روز بستری است که درصورت وجود علائم، با نظر پزشک ممکن زمان بستری افزایش پیدا کند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صورت حضوری به کلینیک ترک اعتیاد نگین مراجعه کرده یا با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

مدت زمان ترک فنتانیل

درمان وابستگی به مواد مخدر نیاز به تعهد دارد. در طول درمان وابستگی به فنتانیل دارو های مخصوص ترک برای بیماران تجویز می شود. داروهای تجویزی مورد استفاده در مرحله سم زدایی همواره باید زیر نظر پزشک متخصص مصرف شود. سم زدایی و فرآیند حذف مواد مضر از بدن تحت نظر پزشک متخصص انجام می شود. علائم ترک اعتیاد به صورت معمول ظرف ۶ تا ۱۲ ساعت پس از آخرین بار مصرف شروع می‌شود و در روز سوم سم زدایی به اوج خود می رسد.
علائم اولیه ترک اعتیاد فنتانیل شامل افزایش بزاق، اضطراب، تعریق، تحریک پذیری، بدن درد، مشکل تنفسی و رعشه می شود. همچنین ممکن است علائمی مانند دل پیچه، اسهال، بزرگ شدن مردمک ها، دون دون شدن پوست، حالت تهوع و استفراغ در روزهای بعدی ترک اعتیاد بروز پیدا می کند. درمان دارویی گاهی اوقات از همان روز اول ترک اعتیاد شروع شده تا ماده مخدر به آهستگی از بدن بیمار خارج شود و اثرات آن به تدریج از بین برود.

عوارض مصرف فنتانیل

عوارض مصرف فنتانیل

فنتانیل به صورت یک ماده خارجی وارد بدن شده و کارکرد سیستم بدن را مختل خواهد کرد. مصرف فنتانیل مانند هر مخدر دیگری دارای عوارضی است، زیرا بدن به آن عادت کرده و کارکرد بدن تعییر کرده است. هنگامی که فرد شروع به مصرف فنتانیل می کند، بدن او شروع به نشان دادن علائم اولیه ای می کند این علائم عبارتند از: آشفتگی، اضطراب، درد استخوانی و عضلانی، آبریزش بینی، اختلالات خواب، بی قراری، تعریق و خستگی.
اگر زودتر اقدام به ترک نکند دچار علائم و عوارض جدی تری مانند دل درد، اسهال، اتساع مردمک ها، لرز و دون دون شدن پوست، تکان خوردن غیرارادی پا، حالت تهوع و استفراغ می شود.

بهترین روش ترک فنتانیل

اعتیاد به فنتانیل موقعیت بسیار سختی را برای شما به وجود می‌آورد. اعتیاد کنترل زندگی شما را از دستتان خارج کرده و مسائلی را که روزی برای شما مهم بود و برای آن تلاش می کردید، اهمیت خود را از دست می دهند و آنها را نادیده می گیرید. اعتیاد به فنتانیل روابط خانوادگی، شغلی و دوستانه شما را تحت‌ تاثیر قرار می دهد و عملکرد شغلی یا تحصیلی‌ شما را نیز ضعیف می کند. خوشبختانه غلبه بر اعتیاد غیر ممکن نیست، فقط کافی است پشتیبانی خانواده خود را به همراه داشته باشید و از افراد متخصص در این حوزه کمک بگیرید.
در صورتی که تجربه ترک ریتالین دارید در نظرات با ما در میان بگذارید. مشاوران ما در کلینیک ترک اعتیاد نگین تمامی نظرات شما را با دقت می خوانند و به سوالات شما پاسخ می دهند. ما همواره برای کمک کردن به شما آماده ایم.

نوشتن دیدگاه

سوالات متداول ترک فنتانیل

آیا وابستگی به فنتانیل شدید است؟

بله. وابستگی به فنتانیل از نظر روحی و جسمی وابستگی شدید ایجاد می کند و برای ترک نیاز به دوره های روان درمانی و سم زدایی قوی دارد. 

از عوارض ترک یکهویی فنتانیل چیست؟

از آنجایی که اعتیاد به این ماده مخدر بسیار زیاد است؛ افراد اگر به صورت ناگهایی ترک کنند دچار عوارضی همچون خماری شدید، درد جسمانی بسیار زیاد، ضربان قلب و خشم و تاثیرات روحی و تشنج می شوند. 

 

بهترین روش ترک اعتیاد به فنتانیل چیست؟

اعتیاد به این ماده مخدر بسیار سنگین است از همین رو لازم است تا با مراجعه به یک کلینیک معتبر برای سم زدایی و دریافت مشاوره و دارو از روانپزشک مجموعه مسیر ترک را برای خود یا عزیزتان آسان کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های درج شده در سایت کلینیک نگین تماس بگیرید. 

در بیمارستان ما با بهترین کیفیت اعتیاد خود را ترک کنید پرسنل مرکز ترک اعتیاد نگین صبورانه شما را در مراحل ترک کردن این بیماری یاری می کنند.